قديم 2020-03-31, 07:42 AM
المشاركة 2
Mr~Rayzo
.:: نائب المدير::.
الإجابات المقدمة: 90
  • غير متواجد
افتراضي رد: ارجو الحل
رغم انى بكره البوكر دور هتلاقى الكود مكرر او احتمال حضرتك ومش عامل كلاس بوكر تيبول

قديم 2020-03-31, 11:45 AM
المشاركة 3
Bayoumi
موقوف لمخالفة الشروط
  • غير متواجد
افتراضي رد: ارجو الحل
مش مكرر وعامل كلاس بوكر تيبول

قديم 2020-03-31, 05:06 PM
المشاركة 4
midoazoz
.:: عضو مميز ::.
الإجابات المقدمة: 25
  • غير متواجد
افتراضي رد: ارجو الحل
مش مكرر وعامل كلاس بوكر تيبول
ماشي ممكن يكون NameSpace بتاعه مش DataBase

قديم 2020-03-31, 07:08 PM
المشاركة 5
Rider
.:: نائب المدير ::.
الإجابات المقدمة: 928
  • غير متواجد
افتراضي رد: ارجو الحل
غالبا انته مسحت dll الي فيه ملفات بوكر جرب تمسح
Database. و هتلاقي علامه ظهرت علي Pokertables دوس عليها هتلاقي كاتبلك المسار دوس عليه هيظبط ملقتهوش يبقي ملف Dll اتمسح او اتعمله Unload هتفتح referance و تدوس add browse و تدخل علي bin تضيف الملف


العلامات المرجعية



الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 
أدوات الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه للموضوع: ارجو الحل
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
ارجو الحل سريعا ارجوكم اخر سؤال khaled202020 مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 7 2020-03-30 07:43 PM
ارجو الحل TiTo1 مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 3 2020-03-30 06:43 PM
ارجو الحل للمشكلتين دول يجماعه taha مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 2 2019-12-03 06:43 AM
مشكله واحده فقط بس ارجو الحل anwer1 مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 22 2019-07-09 07:45 AM
ارجو الحل الباتش مش راضى يتعدله على moaz500 مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 1 2019-04-30 09:40 AM


الساعة الآن 06:09 PM

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.