قديم 2020-03-15, 11:57 AM
المشاركة 2
Rider
.:: عضو خبير ::.
  • غير متواجد
افتراضي رد: عاوز شرح ازاى اضيف طربيزه بوكر ف التون
ابحث عن
PokerTables.ini
فسورس
جوه
public static void Load()
هتلاقي

كود:
PokerTable.MapId

عدل عليها
ملقتهاش ضيف

كود:
PokerTable.MapId=1002



العلامات المرجعية



الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 
أدوات الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه للموضوع: عاوز شرح ازاى اضيف طربيزه بوكر ف التون
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
بعد ازن الرجاله انا عاوز احول التون من 3دي لي 2دي ازاي toteo3344 مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 1 2020-04-18 06:21 AM
اضيف طربيزة بوكر ف التون ازاى؟ megokarika مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 4 2020-03-13 12:01 AM
عاوز اضيف ان بي سي يدخلني لتوبات AdhamMohamed مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 4 2020-02-25 12:59 AM
عاوز اضيف سوبر جيلد وير abuhaneen مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 3 2019-07-13 10:39 AM
ازاى اضيف اى حاجة لسورس 2d osama مشكلات السيرفيرات كونكر الشخصيه 3 2019-07-07 12:45 AM


الساعة الآن 02:00 AM

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.