مشاهدة النسخة كاملة : مساعده في تركيب كوسته treasurebox في سورس رايزو
AliNasser
2020-02-04, 01:38 PM
انا عملت كل حاجه بس وقفت هنا في npc في سورس رايزو
عفواً لايمكن عرض الروابط في الإرشيف
مع العلم ان الكود دا متجرب في سورس 3 دي MSG غيرو واشتغل تمام
ElSaher
2020-02-04, 04:15 PM
اتفضل يصطي اضافت الnopc
#region TreasureThief
case 16970:
{
switch (npcRequest.OptionID)
{
case 0:
{
dialog.Text("I have lost all my treasure boxes inside the DisCity map when I was doing the quest! now you'll need to find them for me!");
dialog.Option("Send me there.", 1);
dialog.Option("Meh!", 255);
dialog.Send();
break;
}
case 1:
{
if (TreasureBox.OnGoing)
{
client.Entity.Teleport(3820, (ushort)Kernel.Random.Next(87, 212), (ushort)Kernel.Random.Next(114, 200));
}
else
{
dialog.Text("I can only send you there when it's xx:32 To xx:37 ");
dialog.Option("Oh I See!.", 255);
dialog.Send();
}
break;
}
}
break;
}
#endregion
AliNasser
2020-02-04, 04:52 PM
انا ضايفها عندي
في اضافه تانيه في ملف npc خاصه بالصناديق ذات نفسها دي الانا عنذي مشكله فيا متوضحه فوق في الصوره
neno2052
2020-02-05, 02:24 AM
انا عملت كل حاجه بس وقفت هنا في npc في سورس رايزو
مع العلم ان الكود دا متجرب في سورس 3 دي MSG غيرو واشتغل تمام
اتفضل دا ديفولت كلها من السورس بتاعي + ياريت تكلمني عشان نشتغل معا بعض في سورس رايزو هنضيف حجات حلوه
default:
{
#region TreeCatcher
//if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.IsON)
//{
// if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.Map != null)
// {
// if (client.Entity.MapID == Copra.New_Quests.TreeCatcher.Map.ID)
// {
// if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.Npc != null)
// {
// if (client.ActiveNpc == Copra.New_Quests.TreeCatcher.Npc.UID)
// {
// switch (npcRequest.OptionID)
// {
// case 0:
// {
// dialog.Text("Hello " + client.Entity.Name + " Wanna catch me.");
// dialog.Option("I Already Did :P.", 1);
// dialog.Option("No", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// case 1:
// {
// Copra.New_Quests.TreeCatcher.Catched(client);
// dialog.Text("Begginer Luck , try to do it again.");
// dialog.Option("ok", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// }
// }
// }
// }
// }
//}
#endregion
#region Chase
//if (World.Chase.IsWar)
//{
// if (client.ActiveNpc == Chase.Npc.UID)
// {
// switch (npcRequest.OptionID)
// {
// case 0:
// {
// dialog.Text("Hello " + client.Entity.Name + " Wanna catch me.");
// dialog.Option("I Already Did.", 1);
// dialog.Option("No", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// case 1:
// {
// if (!World.Chase.End(client))
// {
// dialog.Text("u had to w8.");
// dialog.Option("ok", 255);
// dialog.Send();
// }
// break;
// }
// }
// }
//}
#endregion Chase
client.Send(new Message("NpcID[" + client.ActiveNpc + "]", System.Drawing.Color.Red, Message.TopLeft));
if (client.ActiveNpc >= 101002 && client.Entity.MapID == 3820)
{
MsgActionProto Action = new MsgActionProto();
Action.UID = client.ActiveNpc;
Action.TimeStamp = (uint)Time32.Now.GetHashCode();
Action.ID = MsgActionEmulator.RemoveEntity;
client.SendScreen(MsgActionEmulator.SendPacket(Act ion));
Rayzo.Game.TreasureBox.Reward(client);
client.Map.RemoveNpc(client.Map.Npcs[client.ActiveNpc]);
}
break;
}
neno2052
2020-02-05, 02:25 AM
انا عملت كل حاجه بس وقفت هنا في npc في سورس رايزو
مع العلم ان الكود دا متجرب في سورس 3 دي MSG غيرو واشتغل تمام
default:
{
#region TreeCatcher
//if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.IsON)
//{
// if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.Map != null)
// {
// if (client.Entity.MapID == Copra.New_Quests.TreeCatcher.Map.ID)
// {
// if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.Npc != null)
// {
// if (client.ActiveNpc == Copra.New_Quests.TreeCatcher.Npc.UID)
// {
// switch (npcRequest.OptionID)
// {
// case 0:
// {
// dialog.Text("Hello " + client.Entity.Name + " Wanna catch me.");
// dialog.Option("I Already Did :P.", 1);
// dialog.Option("No", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// case 1:
// {
// Copra.New_Quests.TreeCatcher.Catched(client);
// dialog.Text("Begginer Luck , try to do it again.");
// dialog.Option("ok", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// }
// }
// }
// }
// }
//}
#endregion
#region Chase
//if (World.Chase.IsWar)
//{
// if (client.ActiveNpc == Chase.Npc.UID)
// {
// switch (npcRequest.OptionID)
// {
// case 0:
// {
// dialog.Text("Hello " + client.Entity.Name + " Wanna catch me.");
// dialog.Option("I Already Did.", 1);
// dialog.Option("No", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// case 1:
// {
// if (!World.Chase.End(client))
// {
// dialog.Text("u had to w8.");
// dialog.Option("ok", 255);
// dialog.Send();
// }
// break;
// }
// }
// }
//}
#endregion Chase
client.Send(new Message("NpcID[" + client.ActiveNpc + "]", System.Drawing.Color.Red, Message.TopLeft));
if (client.ActiveNpc >= 101002 && client.Entity.MapID == 3820)
{
MsgActionProto Action = new MsgActionProto();
Action.UID = client.ActiveNpc;
Action.TimeStamp = (uint)Time32.Now.GetHashCode();
Action.ID = MsgActionEmulator.RemoveEntity;
client.SendScreen(MsgActionEmulator.SendPacket(Act ion));
Rayzo.Game.TreasureBox.Reward(client);
client.Map.RemoveNpc(client.Map.Npcs[client.ActiveNpc]);
}
break;
}
neno2052
2020-02-05, 02:26 AM
انا عملت كل حاجه بس وقفت هنا في npc في سورس رايزو
مع العلم ان الكود دا متجرب في سورس 3 دي MSG غيرو واشتغل تمام
default:
{
#region TreeCatcher
//if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.IsON)
//{
// if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.Map != null)
// {
// if (client.Entity.MapID == Copra.New_Quests.TreeCatcher.Map.ID)
// {
// if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.Npc != null)
// {
// if (client.ActiveNpc == Copra.New_Quests.TreeCatcher.Npc.UID)
// {
// switch (npcRequest.OptionID)
// {
// case 0:
// {
// dialog.Text("Hello " + client.Entity.Name + " Wanna catch me.");
// dialog.Option("I Already Did :P.", 1);
// dialog.Option("No", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// case 1:
// {
// Copra.New_Quests.TreeCatcher.Catched(client);
// dialog.Text("Begginer Luck , try to do it again.");
// dialog.Option("ok", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// }
// }
// }
// }
// }
//}
#endregion
#region Chase
//if (World.Chase.IsWar)
//{
// if (client.ActiveNpc == Chase.Npc.UID)
// {
// switch (npcRequest.OptionID)
// {
// case 0:
// {
// dialog.Text("Hello " + client.Entity.Name + " Wanna catch me.");
// dialog.Option("I Already Did.", 1);
// dialog.Option("No", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// case 1:
// {
// if (!World.Chase.End(client))
// {
// dialog.Text("u had to w8.");
// dialog.Option("ok", 255);
// dialog.Send();
// }
// break;
// }
// }
// }
//}
#endregion Chase
client.Send(new Message("NpcID[" + client.ActiveNpc + "]", System.Drawing.Color.Red, Message.TopLeft));
if (client.ActiveNpc >= 101002 && client.Entity.MapID == 3820)
{
MsgActionProto Action = new MsgActionProto();
Action.UID = client.ActiveNpc;
Action.TimeStamp = (uint)Time32.Now.GetHashCode();
Action.ID = MsgActionEmulator.RemoveEntity;
client.SendScreen(MsgActionEmulator.SendPacket(Act ion));
Rayzo.Game.TreasureBox.Reward(client);
client.Map.RemoveNpc(client.Map.Npcs[client.ActiveNpc]);
}
break;
}
neno2052
2020-02-05, 02:28 AM
انا عملت كل حاجه بس وقفت هنا في npc في سورس رايزو
مع العلم ان الكود دا متجرب في سورس 3 دي MSG غيرو واشتغل تمام
default:
{
#region TreeCatcher
//if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.IsON)
//{
// if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.Map != null)
// {
// if (client.Entity.MapID == Copra.New_Quests.TreeCatcher.Map.ID)
// {
// if (Copra.New_Quests.TreeCatcher.Npc != null)
// {
// if (client.ActiveNpc == Copra.New_Quests.TreeCatcher.Npc.UID)
// {
// switch (npcRequest.OptionID)
// {
// case 0:
// {
// dialog.Text("Hello " + client.Entity.Name + " Wanna catch me.");
// dialog.Option("I Already Did :P.", 1);
// dialog.Option("No", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// case 1:
// {
// Copra.New_Quests.TreeCatcher.Catched(client);
// dialog.Text("Begginer Luck , try to do it again.");
// dialog.Option("ok", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// }
// }
// }
// }
// }
//}
#endregion
#region Chase
//if (World.Chase.IsWar)
//{
// if (client.ActiveNpc == Chase.Npc.UID)
// {
// switch (npcRequest.OptionID)
// {
// case 0:
// {
// dialog.Text("Hello " + client.Entity.Name + " Wanna catch me.");
// dialog.Option("I Already Did.", 1);
// dialog.Option("No", 255);
// dialog.Send();
// break;
// }
// case 1:
// {
// if (!World.Chase.End(client))
// {
// dialog.Text("u had to w8.");
// dialog.Option("ok", 255);
// dialog.Send();
// }
// break;
// }
// }
// }
//}
#endregion Chase
client.Send(new Message("NpcID[" + client.ActiveNpc + "]", System.Drawing.Color.Red, Message.TopLeft));
if (client.ActiveNpc >= 101002 && client.Entity.MapID == 3820)
{
MsgActionProto Action = new MsgActionProto();
Action.UID = client.ActiveNpc;
Action.TimeStamp = (uint)Time32.Now.GetHashCode();
Action.ID = MsgActionEmulator.RemoveEntity;
client.SendScreen(MsgActionEmulator.SendPacket(Act ion));
Rayzo.Game.TreasureBox.Reward(client);
client.Map.RemoveNpc(client.Map.Npcs[client.ActiveNpc]);
}
break;
}
AliNasser
2020-02-05, 02:25 PM
تسلم با صحبي هو اشتغل بس لسه في مشكله صغيره بس تتحل
دا رابط الفيس بتاعي
عفواً لايمكن عرض الروابط في الإرشيف
vBulletin® v3.8.8 Beta 1, Copyright ©2000-2024, TranZ by code